Uyarı

İllegal yapılan köpek dövüşleri bir suçtur. Lütfen Bu suçu işlemeyiniz. Resmi olarak yapılan köpek dövüşlerini savunuyoruz. Ve bu sporun sadece resmi kurallar dahilinde yapılmasını temenni ediyoruz.

6 Temmuz 2008 Pazar

Namı Değer Baba Corc Türkiye'nin En Ünlü Dövüşçü Kangalı





Tahir Emmi Diye birinin zamanında türkiyeyi kasıp kavuran şuan vefat etmiş köpeği baba corc . bu köpek için 2 kişi biribirlerini vurmuştur. gençliğinde köpeği yenebilen hiçbir köpek çıkmamıştır. en son dövüşü gudukten sonra yasliligina yakin bir kac ite boguldu. bunlardan biri ates digeri ise efsane ayi herkuldu. Corc gercek bir pehlivandi ama sonu olmayan bi kopekti. Maclari genelde yikim kurallari altinda, cogu 1-3dk arasinda surerdi. Guduk ve ozellikle Ayi Herkul gibi soncu kopekler karsisinda hasat olduguda bir gercek.Kendi gibi yavrularıda nam salmıştır.
buyuk ala ,kirsehirli corc,berfo,pala,tuzkoylu corc,nahitin dozer,ve daha nice ogullari meshur kopeklerdir !
Resimleri

5 yorum:

Adsız,  2 Şubat 2011 08:18  

tahir emi sana hellal böyle köpek yetiştirdigin için helal corç süper köpek

Adsız,  14 Nisan 2014 09:10  

Güdükle Ayı Herkül kötü köpekler değiller ama CORC TÜRKİYE'NİN Bİ EFSANESİDİR alayını da yener güdük herkül merkül hikaye. allah rahmet eylesin.

Unknown 7 Kasım 2018 05:22  

Güdük ile corc maç yaptığında güdük 4 corc 9 yaşındaymış eğer aynı yaşta olsalardı baba corc güdüğü param parça ederdi arada nefes farkı var yinede 7 dk döverini göstermiş o yaşına rağmen

Unknown 18 Kasım 2019 00:14  

Bi kere corc kangal degil ayıkın artık yatım malak bi malaklıydı

Adsız,  27 Ağustos 2022 12:56  

Ayagi kirilmis 7yasina girmis 6 ay magrada iyi beslenmeden spor yapmadan. Maca cikariliyo. Sona güdük bogdu bu maci yaptiran serefsizdir