Uyarı

İllegal yapılan köpek dövüşleri bir suçtur. Lütfen Bu suçu işlemeyiniz. Resmi olarak yapılan köpek dövüşlerini savunuyoruz. Ve bu sporun sadece resmi kurallar dahilinde yapılmasını temenni ediyoruz.

29 Ekim 2008 Çarşamba

Köpek Dövüşünü İçeren Bir Film

Bugünkü konumda köpek dövüşü içeren bir filmi anlatıcam.
çocuk köpeğine resmen aşıktır ama dövüştürmek zorundadır.
PARAMPARÇA AŞKLAR VE KÖPEKLER


meksika'nın varoş kesimlerinde geçen birkaç ilginç kişiliği perdeye aktaran amores perros 2000 yapımı bir film ve tam 30 ödüle sahip.

Konu Film üç ayrı hikayeden meydana geliyor. Birinci hikayede, Octavio kardeşinin karısıı olan Susana'ya aşık olan genç bir adamdır. K Octavia, Susana ile birlikte kaçmayı planlar ve bunun için köpek dövüşlerinde para toplamaya çalışır. İkinci hikayede karısını ve çocuklarını çok güzel bir model olan Valeria için terkeden Daniel'in izleriz.
Bu hikayede Valeria ağır br trafik kazası geçirince Daniel çok zor durumda kalır. Üçüncü hikayede ise kiralık katil olan El Chivo vardır. El Chivo, yıllar önce ayrıldığı kızını uzaktan takip etmekte ama asla onunla konuşma cesaretini gösterememektedir. Tüm bu karakterlerin ve iki köpeğin kaderleri Mexico City'nin büyülü atmosferinde bir şekilde kesişecektir.

2 yorum:

Unknown 25 Mayıs 2009 11:41  

aslan falan diyosun ona bakarsan bir labrador retriever erkek aslanı öldürmüş ve ayrıca güçlü bi erkek aslan bizonu indirir nat geo wild izle

Unknown 25 Mayıs 2009 11:42  

aslan falan diyosun ona bakarsan bir labrador retriever erkek aslanı öldürmüş ve ayrıca güçlü bi erkek aslan bizonu indirir nat geo wild izle