Uyarı

İllegal yapılan köpek dövüşleri bir suçtur. Lütfen Bu suçu işlemeyiniz. Resmi olarak yapılan köpek dövüşlerini savunuyoruz. Ve bu sporun sadece resmi kurallar dahilinde yapılmasını temenni ediyoruz.

30 Ocak 2009 Cuma

Köpek dövüşleri, kangal dövüşleri, pitbull dövüşleri

Yaramaz Köpek Koşu Yarışında Hile Yapıyor

Read more...

28 Ocak 2009 Çarşamba

köpek dövüşleri , köpek dövüşü, kangal dövüşü, kangal dövüşleri, pitbull dövüşü, pitbull dövüşleri


ağaç dalına kafayı takan köpek

Read more...

23 Ocak 2009 Cuma

Köpek Dövüşü, Pitbull Dövüşü, Kangal Dövüşü


ilginç bir reklam gol

Read more...

21 Ocak 2009 Çarşamba

Köpek Dövüşü, Pitbull Dövüşü, Kangal Dövüşü / ördek köpek dostluğu

ördek köpek dostluğu

Read more...

9 Ocak 2009 Cuma

Köpek Dövüşleri Kısa Tarihi

Kopeklerine birer hayat arkadasi gözüyle bakanlar, köpeklerin gittikçe artan bir sekilde bir kumar araci olmalarini ve insanlarin sahip olduklari konumlarini yükseltip, daha fazla kazanmalari için birer piyon olarak kullanilmasina inanmakta güçlük çekerler.
Bulldog’lar yillarca kumar aleti olarak kullanilmis, bogalara, ayilara, porsuklara ve kendi cinslerine karsi dövüstürülmustur. O donem bu tür kanli sporlar, eski Ingiltere, Italya ve Avrupa ulkeleri boyunca günlük yasaminin birer parçasi halindeydi. Boga –köpek dövüsleri ve diger kanli sporlar sadece isçi sinifi için degil saray çevresi için de ciddiye alinan bir eglence biçimi olmustu. Dövüs öncesinde boga yere çakili bir kaziga boynuzlari ya da boynundan baglanarak köpekler saliniyordu. Bogalar kasaplarca kesilmeden önce saatlerce bu sekilde iskenceye maruz kaliyordui. Köpegin boga ile yüz yüze karsilasmasi ve onu hassas burnundan yakalayarak hareketsiz birakmasi gerekiyordu. Bir kaç köpek tarafindan saldiriya ugrayan boga bazen korku ile yere yatiyor; fakat altina ates tutularak ayaga kalkmaya zorlaniyordu.`1820’de Burry St.Edmonds’da bir boganin toynaklari kesilerek kanli bacaklari üzerinde kendini savunmaya zorlandigi bilinmektedir.

Bulldog sahipleri için bu dövüsler ciddi bir rekabet havasinda geçmekteydi. Bogada sanslarini denemek içi para yatirmalari gerekiyordu ve bogayi hareketsiz birakan köpek ödül kazaniyordu. Bogalar köpekleri 3-4 metre havaya firlatiyor ve pek çok kere boganin boynuzlarina kendilerinin de hedef oldugu oluyordu. Iç organlari disari sarkmaya baslamis köpekler hala dövüsmeye zorlaniyor; çogu boganin toynaklari altinda eziliyordu.
Bu aktivitelerin 1800’lerde kanun disi olarak yargilanmasi modern bir gelismedir.Bu tür kanli sporlar yasaklandiktan sonra boga, ayi hatta aslanlarla yapilan dövüsler tarihe karismistir. Köpek dövüsleri ise gizlice yapildigindan uzun süre hasir altinda devam etmisitr.Karsilasmalarin amaci kazanmanin gururundan çok para kazanmakti. Dogal olarak bu insanlar köpeklerinin sagligini düsünmekten cok uzaktilar.
Bir zamanlar ayi ve boga gibi kütlece büyük olan hayvanlarin güresleri mükemmel bir eglence gibi degerlendirilirken , gunumuzde köpeklerin kendi aralarinda yada daha büyük hayvanlarla dövüsmeleri siddetle kinanmaktadir. Bizlerin, vatandaslar olarak yapabilecegimiz en iyi sey kendimizi ve digerler insanlari, böyle kan sporlarinin iç yüzünü görme hususunda egitmeli ve masum birer kurban haline gelen Pit Bull’larin hak ettikleri degere kavusmalari konusunda her türlü çabayi sarfetmeliyiz.

Read more...

6 Ocak 2009 Salı

kangal dövüşü , pitbull dövüşü , köpek dövüşü / muhteşem köpek

Bu köpek hem gitar, hem hem piyano çalıyor. hemde dans ediyor...

Read more...

5 Ocak 2009 Pazartesi

pitbull dövüşü , pitbull dövüşleri , pitbull / Köpek Bebeğe Çakmayı öğretiyor.

Sitemizde dövüş videoları kaldırılmıştır. ancak bu kelimeler halen sitemizde bulunmaktadır. nedeni internette köpek dövüşü,kangal dövüşü,pitbull dövüşü vb. kelimeleri arayanları sitemize çekmektir. köpek dövüşleri suçtur ve bir vicdansızlıktır. bunların köpeklerin yeteneklerini sergilediği videoları eklemekteytiz.

Read more...

pitbull dövüşleri,köpek dövüşleri , kangal dövüşleri / sevimli sokak köpeği

Read more...

3 Ocak 2009 Cumartesi

Köpek dövüşleri, pitbull dövüşleri, kangal dövüşleri / harika köpek

Read more...

2 Ocak 2009 Cuma

Vahşetin Ta Kendisi Kürk İçin Yapılanlar



İzle


dağıtabildiğiniz kadar kişiye dağıtın.

Read more...

Kangal Aslan Dövüşü

Yurtdışında ki bir hayvanat bahçesinde aslanlarla aynı kafese konan kangallar, kafese atılan yiyecekler için aslanlarla dövüşüyorlar.
Kangalların cesaretini bütün dünyaya gösteren bir video.

kangal aslan dövüşü, kangal aslan boğuşması, kangal aslan kavgası, kangal dövüşü,kangal dövüşleri,kangal boğuşması, köpek dövüşleri,

Read more...