Uyarı

İllegal yapılan köpek dövüşleri bir suçtur. Lütfen Bu suçu işlemeyiniz. Resmi olarak yapılan köpek dövüşlerini savunuyoruz. Ve bu sporun sadece resmi kurallar dahilinde yapılmasını temenni ediyoruz.

29 Haziran 2008 Pazar

Her İnsanın Okuması Gereken İbret Verici Öykü

Henüz bebekken başlar ac!, Şeytan bakışlı gözlerle gelen adamın kucağında! Ya kulakları ya kuyruğu kapı aralarına sıkıştırılarak, bahçe makaslarıyla paslı tellerle kesilir yada doğar doğmaz kuyruklarına sıkıca canlarını alırcasına bir kablo parçası bağlanır. Uzun acılar ve ağrılı gecelerin sonunda bedenlerinden bir parça ruhlarından bin parça sökülerek alınır…

Belki günlerce belki haftalarca bellimi olur beklide yıllarca, güneş, temiz hava olmadan kokmuş ve ciğerlerini parçalarcasına içi acı dolu bir yemeği yemek zorunda bırakır o şeytan bakışlı gözler. Ama sessiz soluksuz yalvaran gözler hep o şeytan bakışlı gözleri sever, acıda olsa, bir adım fazla atmasına izinde vermese şeytan bakışlı gözlerdir sahip!
O uzun yalnız, soğuk ve sesiz gecelerde tek çare korkmaktır yalvaran gözler için. Sevgi yoktur, hiç bilmediği bir duygu! Yanlıca dışarıda olup bitenlerden seslerin soğukluğundan kendini korumak vardır masum gözler için. Yanlzıca korktuğu için saldırarak kendini korumak. Büyüdükçe vücudu dikleşir, gözlerini kan bürür, hiçbir zaman koklayamadığı ağaç diplerinden, hiçbir zaman uzanıp yatamadığı gün ışığından korkak olur masum gözler.

Tek çare! “öldürmek”
O küçük bedenle, masum bakışlarıyla girdiği karanlık, soğuk, acı dolu çukurdan şeytan bakışlı gözlerle birlikte bir gün çıkar. Hiç bilmediği, hayattaki her şey gibi görmediği demir bir makinenin arkasındaki küçük ve havasız bölmeye sıkıştırılır zorla. Heyecandan salyaları akar ayakları titremeye başlar, şeytan dolu bakışları istese un ufak edebileceği halde asla karşı koymaz.

Ve PİT !!! (pit=ingilizce köpeklerin dövüştürüldüğü ring alanına verilen isim)

Uçsuz bucaksız bir tarla, belkide zifiri karanlık bir depo ama değişmeyen tek bir şey var ki oda onlarca ŞEYTAN BAKIŞLI GÖZ! Onlarca şeytan bakışlı gözün arasında ne yapacağını asla bilemez, bir zamanların masum bakışlı meleği. Dizlerine kadar korkuyu hisseder tek çare saldırmak! Gözleri şakaklarına çıkana dek kendini parçalarcasına saldırır tasmasının ucundan tutan şeytan bakışlı gözlerin elinde. Tam karşısında ona benzeyen ama gene hayatında hiçbir zaman görmediği kuyruklu bir kurban daha. Etrafında anlamadığı bağrışmalar beyninin içinde yankılanır.

Şeytan bakışlı gözler emreder! SALDIR, PARÇALA, ÖLDÜR!!!

Evet, bunların anlamını biliyor ve tereddütsüz şeytan bakışlı gözlerin emrine uyar. Beli 15 dakika belki saatlerce parçalar, parçalanır, çığlıklar atar kemikleri kırılır ama her ne olursa olsun son nefesini şeytan bakışlı gözlere bakarak adeta her şeye rağmen teşekkürler sahip diyerek ayaklarının dibinde verir.

Bu vahşetten insanlar para kazanıyor ego tatmin ediyor, bunu insan olan yapamaz, aslından bunu insanoğlundan başkası yapamaz.

İlkelliğin, sağduyusuzluğun, kanın, işkencenin ayak seslerine tepkisiz kalmayın. Bilinçlenin, bilinçlendirin, durdurun!

0 yorum: